هاست لینوکس هاست ارزان
Site
Android
News

آماده سازی محیط اندروید استودیو

یکی از ساده ترین کارها برای شروع برنامه نویسی اندروید، آماده سازی یا بهتر بگوییم دانلود محیط برنامه نویسی است. ادامه مطلب را از دست ندهید.

روش نصب جاوا

به منظور توسعه اندروید حتماً بهJRE و JDK نیاز است که می توان آخرین نسخه آن ها را از این لینک دریافت نمود. (لازم به ذکر است چنانچه شما نسخه JDK نصب نمایید دیگر نیازی به نصب JRE نخواهید داشت چرا که JDK در برگیرنده JRE نیز می باشد.) از آنجا که دسترسی به سایت اوراکل برای کاربران ایرانی امکان پذیر نمی باشد، پیشنهاد می شود علاقمندان JDK جاوا را از دیگر منابع دانلود نمایند. برای مثال از سایت http://www.uncocoder.com می توان پس از ورود به بخش مطالعه آموزش های رایگان، سپس کلیک کردن بر روی گزینه آماده کردن محیط برنامه نویسی به لینک دانلود JDK دست پیدا کرد.

اندروید استودیو

اندروید استودیو (Android Studio) محیطی برای توسعه برنامه های اندرویدی است که برای اولین بار خود شرکت گوگل بر پایه محیط برنامه نویسی قدرتمند IntelliJ IDEA طراحی کرده است که همانند اکلیپس ابزارهای لازم برای طراحی، توسعه و مشکل یابی برنامه ها را داراست. اولین نسخه از اندروید استودیو در کنفرانس سالیانه گوگل که در اردیبهشت ماه سال 1391 اتفاق افتاد معرفی شد.

کار هوشمندانه ای که در طراحی این محیط برنامه نویسی صورت گرفته این است که امکان انتقال اپلیکیشن های طراحی شده در اکلیپس نیز در اندروید استودیو فراهم شده است که در قسمت های آتی پیرامون این موضوع بیشتر توضیح خواهیم داد.

علت اینکه در این سری از آموزش ها تمرکز اصلی را روی اندروید استودیو نخواهیم گذاشت این است که این محیط برنامه نویسی در ابتدای راه تکامل خود است و یقیناً دارای مشکلات فراوانی در حین برنامه نویسی خواهد بود و از سوی دیگر سرعت آن در مقایسه با محیط برنامه نویسی اکلیپس به مراتب پایین تر است اما علت اینکه می خواهیم علیرغم مواجهه با این مشکلات طراحی اپلیکیشن اندروید را در آن فرا بگیریم این است که پیش بینی می شود آینده طراحی اپلیکیشن های اندروید در دستان این محیط برنامه نویسی قرار خواهد گرفت از این رو بهتر است از همین ابتدای کار با این محیط برنامه نویسی در کنار کار با محیط برنامه نویسی اکلیپس آشنا شویم.

آماده سازی محیط برنامه نویسی اندروید استودیو

از آنجا که شرکت گوگل دسترسی به سایت اختصاصی اندروید را برای کاربران ایرانی محدود کرده است و از سوی دیگر تنها مرجع رسمی برای دانلود رایگان اندروید استودیو نیز همین وب سایت است، به نظر می رسد که دانلود اندروید استودیو برای گروهی قابل توجهی از کاربران امکان پذیر نباشد. به هر حال علاقمندان می توانند برای دانلود مستقیم اندروید استودیو به آدرس https://developer.android.com/sdk/installing/studio.html مراجعه نموده و نسخه سازگار با سیستم عامل خود را دانلود نمایند.

برای آن دسته از کاربرانی که امکان دانلود مستقیم اندروید استودیو از وب سایت رسمی اندروید را ندارند می توان گفت که برخی از وب سایت های ایرانی مبادرت به ارائه این نرم افزار کرده و آن را به صورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار داده اند. برای مثال می توانید آن را از اینجا دریافت نمایید. پس از دانلود فایل، و خارج کردن آن از حالت زیپ، همانند دیگر نرم افزارهای تحت ویندوز برنامه را نصب می کنیم.

نکته ای که ممکن است برای خیلی از کاربران ویندوز در حین اجرای اندروید استودیو پیش آید (که بنده هم از این قاعده مستثنی نبودم) این است که پس از نصب اندروید استودیو و کلیک کردن روی آیکون این محیط برنامه نویسی برنامه اجرا نخواهد شد. علت این مسئله آن است که اندروید استودیو قادر به پیدا کردن نسخه جاوا که روی کامپیوتر یا لپ تاپ نصب است نمی باشد و برای رفع این مشکل می بایست مسیر جاوا که روی سیستم عامل ما نصب است را تعریف کنیم.

افزودن نظر

کد امنیتی
تازه کردن